به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌محمد لطیفی روز پنجشنبه در بازدید از پکیج تصفیه فاضلاب زیست توده گرانولی دانشگاه زنجان، به ظرفیت‌های عملی کشور اشاره کرد و گفت: در سطح کشور صدها دانشگاه، چند هزار مرکز تحقیقاتی و حدود ۸۵ هزار نفر اعضای هیأت علمی داریم و باید از این توانمندی‌ها به نحو مطلوب استفاده شود.

وی اظهار کرد: حل مسائل کشور باید به مأموریت مراکز دانشگاهی تبدیل شود و هر مشکلی قطع یقین راهکارهای علمی دارد.

رئیس کارگروه محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر لزوم تبیین مسائل کشور برای جامعه دانشگاهی و نخبگان اشاره کرد و گفت: اگر هر دانشگاه و مرکز عملی را مأمور کنیم که فقط روی یکی از مسائل کشور کار کند، اتفاق‌های بزرگی در سطح ملی خواهد افتاد.

لطیفی گفت: در معاونت علمی ریاست جمهوری سعی کردیم به صورت مساله محور حرکت کنیم، در این راستا مساله‌های اولویت دار حوزه زیست محیطی کشور شناسایی و به جامعه علمی و نخبگان ارائه شد.

وی با بیان اینکه آب یکی از مسائل اولویت دار کشور است، تصریح کرد: فاضلاب‌ها هم تهدید است و هم البته می‌تواند با بازچرخش آب به فرصت تبدیل شوند.

رئیس کارگروه محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: باید به ظرفیت‌های علمی در کشور اعتماد کنیم و جامعه عملی هم برای حل آنها تلاش کنند.

لطیفی تاکید کرد: سالانه هزاران پژوهش و پایان نامه در کشور انجام می‌شود و در این میان باید ببینیم ظرفیت‌های عملی موجود در هر استان چقدر توانسته به حل مسائل در هر استان کمک کند.