به گزارش ایرنا ، حسین سبزواری روز سه شنبه در نشست بررسی تامین آب شرب و بهداشت اردکان در زمان اوج مصرف با بیان شرایط خاص شهرستان و رشد جمعیت، اضافه کرد: متاسفانه بخش صنعت که میتوانست مایه امید مردم باشد به تهدید تبدیل شده است و این رویه باید اصلاح شود.
سبزواری اظهار داشت: برای حل مشکل آب در شهرستان باید ریشهای و بنیادی عمل کرد و با اجرای یک طرح جامع و کامل دغدغه مردم و مسوولان در این زمینه رفع شود.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان یزد نیز در این نشست با اشاره به وضعیت بحرانی آب در استان، گفت: مشکل تأمین آب در شهرستان اردکان نسبت به سایر مناطق بیشتر است لذا سعی میکنیم که با استفاده از ظرفیتهای موجود این کمبود را رفع نماییم.
جلال علمدار با اشاره به همراهی مردم شهرستان اردکان در زمینه صرفهجویی و مدیریت در مصرف آب، اظهار داشت: ما تماموقت و تمامقد در خدمت مردم شریف اردکان هستیم تا بتوانیم مشکل تامین آب مصرفی آنها را حل کنیم.
مدیر امور آبفای اردکان با اشاره به این که بحث کیفیت منابع آبی این شهرستان از عمده مشکلات ما در بخش مرکزی اردکان است گفت : به دلیل این که اردکان در انتهای دشت یزد- اردکان قرار دارد منابع آب مناسبی از لحاظ کمی و کیفی در اختیار ندارد و بیشتر وابسته به منابع آب انتقالی است و برای تامین آب باید آب منابع داخلی و آب انتقالی باهم ترکیب شود .
محمد مروتی اظهار داشت: برای این که مردم اردکان در فصل تابستان از آب با کیفیت مطلوب تر بهره مند شوند در نقاط مختلف شهر، ایستگاه برداشت آب راه اندازی شده است .
در این نشست که نمایندگان برخی از صنایع بزرگ شهرستان و مسوولان شرکت آب منطقهای استان یزد نیز حضور داشتند در خصوص نحوه تامین آب شرب و بهداشت شهرستان در زمان اوج مصرف بحث و تبادل نظر شد.
شهرستان ۱۳۵ هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، خرانق، احمدآباد و اردکان است.
دیدگاه خود را بنویسید