رحمت اله محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: برای رفع مشکل آب روستاهای بخش مرکزی دماوند باید زیرساختهای اصلی فراهم و مشکلات به صورت اساسی رفع شوند که قطعا این مهم در دستور کار است.
وی ادامه داد: در سال ۹۹ شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی یکپارچه شدند که این اتفاق مزیتهایی برای روستاها داشت تا طرحها را به صورت جامع و یکپارچه ببینیم.
این مقام مسئول ادامه داد: حدود ۲۹ روستا تحت عنوان طرح شهید فخریزاده قرار گرفتند و محل تامین آب پایدار در این منطقه فقط دلیچای است؛ با توجه به مطالعات انجام شده، تنها منبع پایداری که میتوان به آن در طولانی مدت اتکا و طرح را اجرا کرد، همان دلیچای است که مطالعات آن انجام شده و در دست پیگیری است.
مدیرعامل آبفای شرق استان تهران خاطرنشان کرد: انتظار داریم با حمایتهای نماینده مردم شهرستان دماوند در مجلس شورای اسلامی ردیف اعتبار ملی برای این طرح بگیریم نه ردیف استانی، زیرا نزدیک به یکهزار میلیارد تومان اعتبار این طرح خواهد بود.
محمدی در ادامه در مورد مشکلات کم آبی روستای جابان نیز گفت: برای افق ۱۴۲۵ که روستا تبدیل به شهر خواهد شد نیز شرکت آب و فاضلاب با همین رویکرد برنامهها را تدوین و مخازن ذخیره را پیش بینی خواهد کرد.
وی افزود: در زمینه برنامههای کوتاه مدت رسیدگی به مخازن، آب بندی مخازن و ایمنی آنها بسیار مهم است و ظرف زمان کوتاهی مدنظر قرار میگیرند.
مدیرعامل آبفای شرق استان تهران عنوان کرد: قطعا بخشی از مشکلات روستاهای داخل بافت با اصلاح شبکه توزیع آب حل خواهد شد، به طور مثال نیاز آبی روستای جابان بر مبنای استانداردها ۲۲ لیتر بر ثانیه است اما منابع موجود بیش از ۴۰ لیتر بر ثانیه بوده که بی رویه است.
محمدی ادامه داد: آب شرب موجود نباید برای مصارف باغات و کشاورزی مورد استفاده قرار گیرند چرا که دچار مشکل در تامین آب شرب میشویم.
وی تصریح کرد: طرح شهید فخری زاده نیز برای تامین آب اجرا میشود و ساخت مخزن ذخیره آب در بخش توزیع در دستور کار است.
دیدگاه خود را بنویسید