به گزارش ایرنا، علیرضا اخویان روز دوشنبه در مراسم امضا تفاهمنامه سهجانبه آبفای نیشابور با اداره حفاظت محیط زیست و سازمان حملونقل بار و مسافر شهرداری نیشابور اظهار کرد: در پنج روز ابتدایی تابستان امسال، میزان مصرف آب شرب در نیشابور هفت درصد و نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰ درصد افزایش یافته است، در این روزها همه چاهها برای آبرسانی در مدار قرار گرفته است و از ظرفیت مخازن هم به طور کامل استفاده می شود.
وی گفت: با همکاری اداره برق قطعی برق نیز نداشتیم و مجتمع فولاد خراسان و اداره منابع طبیعی هر کدام یک حلقه چاه کمکی را در اختیار گذاشتهاند.
وی با بیان اینکه بحران آب در دشت نیشابور از مرحله بحرانی گذشته و امروز همه افراد جامعه باید برای مقابله با این بحران مشارکت کنند، اظهار کرد: برای فرهنگسازی و آگاهسازی شهروندان تفاهمنامههایی با ارگان های مختلف نیشابور از جمله آموزش و پرورش، هلال احمر و بسیج امضا شده و امروز هم تفاهمنامه مشترکی با اداره حفاظت محیط زیست نیشابور و سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری نیشابور برای حفظ منابع آبی به امضا رسید.
رییس اداره آب و فاضلاب نیشابور بیان کرد: سازمانهای مزبور ۸۰ درصد جمعیت شهروندان نیشابور را پوشش می دهند و با کمک آنها به دنبال بررسی راهکارهای استفاده بهینه از منابع آبی و اشاعه فرهنگ صرفهجویی و مدیریت منابع آبی هستیم.
اخویان افزود: سازمان محیط زیست تعداد زیادی سمن فعال در حوزه محیط زیست دارد که افراد فعال و تاثیرگذاری در سطح جامعه هستند و از آنها برای حل مساله آب درخواست کمک کردهایم تا در کمیتههای فنی راههای بهرهوری بیشتر از آب بررسی و اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.
مدیر سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری نیشابور نیز با بیان اینکه امروز بحران آب یک مساله جدی است و تمام مردم شهر و مسوولان در قبال آن مسوولیت دارند، گفت: در مجموعه سازمان حمل و نقل شهرداری با یک جامعه ۱۵ هزار نفری ارتباط داریم که منجر به ثبت ۸۰ هزار سفر روزانه با تاکسی و اتوبوس می شود که ظرفیت خوبی برای اطلاع رسانی به مردم خواهد بود.
اسماعیل قندهاری افزود: با استفاده از ظرفیت تاکسیها و اتوبوسهای شهرداری نیشابور بروشورها و پوسترهای اطلاعرسانی در بین شهروندان برای ترویج فرهنگ صرفهجویی توزیع میشود.
مدیر روابط عمومی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نیشابور، گفت: نیشابور در گذشته به شهر قناتها مشهور بود و بیش از ۱۲ هزار قنات در رشته کوه بینالود وجود داشت، اما حالا جای آنها را شکافها گرفته، شکافهایی که به نزدیکی شهر رسیده و یکی از این شکافها در منطقه کریمآباد در ۲ کیلومتری شهر نیشابور است.
هادی ناصری افزود: بیش از ۵۰ واحد صنعتی در نیشابور دارای واحد تصفیه هستند که اگر استاندارد های محیط زیست را رعایت نکنند جزو صنایع آلاینده معرفی خواهند شد و باید در بحث تصفیه خانه نیشابور سرعت دستگاه های متولی افزایش پیدا کند.
شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
دیدگاه خود را بنویسید