به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین رییسی روز سه‌شنبه در نشست با مدیران صنعت آب و برق هرمزگان افزود: شناسایی نقاط ضعف در صنعت آب و برق و تبدیل آن به نقاط قوت عامل مهمی در جلوگیری از ایجاد چالش های جدی در مواقع بحرانی است.
وی با قدردانی از اقدام های در خور تحسین مدیران صنعت آب و برق در مناطق زلزله زده غرب هرمزگان بیان داشت: اقدام های متولیان این حوزه در راستای بهبود خدمات رسانی و ایجاد شرایط پایدار در مناطق زلزله زده قابل تحسین بود.
رییس مجمع نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: حوادث غیرمترقبه اخیر در برخی نقاط استان هرمزگان و اخلال در روند ارائه خدمات آب و برق، از تلاش بی وقفه مدیران صنعت آب و برق با وجود تمامی محدویت ها و مشکلات جای قدردانی دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان شیرین سازی آب دریا و احداث سایت های نمک زدایی در سطح استان را یکی از مهم رین راهکارهای مقابله با خشکسالی دانست و گفت:  تعداد ۱۱ پروژه آب شیرین کن جدید در سطح استان در دست احداث داریم که پیش بینی می شود در 2سال آینده به مرحله بهره برداری برسد.
عبدالحمید حمزه پور، استفاده از این ظرفیت را در شرایط ناپایدار آبی بسیار موثر دانست و افزود: توسعه شیرین سازی آب باید در اولویت اقدام های آبفا باشد.
وی بیان داشت: در این بخش تعداد 2 پروژه آب شیرین کن در مجموع با ظرفیت ۲۰ هزار مترمکعب در شبانه روز در مرحله برگزاری مناقصه و تعداد سه پروژه نمک زدایی در مجموع با ظرفیت ۶۴۰۰ متر مکعب در شبانه روز در مرحله مطالعات فنی داریم.
وی از اجرای پروژه های متعدد آبرسانی جهت برون رفت از مشکلات کم آبی و ایجاد منابع آب شرب پایدار در سطح شهرها و روستاهای استان خبر داد.
این مسوول گفت:مهار آب های سطحی و ذخیره سازی آن در هرمزگان هم نیازمند برنامه ای اساسی است.