احمدرضا محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به کاهش منابع آبی در استان می‌توان از پساب در بخش صنعت و آبیاری فضای سبز بهره گرفت.

وی ادامه داد: در حال حاضر با بستن قراردادی با شرکت شهرک‌های صنعتی بخشی از پساب در اختیار صنایع استان قرار می‌گیرد و این آمادگی وجود دارد تا بخش دیگری از پساب تولیدی استان را در اختیار شهرداری‌ها برای آبیاری فضای سبز و درختان غیرمثمر قرار دهیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۶۵ درصد شهرهای استان دارای شبکه فاضلاب است، تصریح کرد: تاکنون ۱۵ شهر از ۴۳ شهر استان به شبکه فاضلاب متصل شده است و برای هفت شهر دیگر نیز ماده ۲۳ گرفته شده تا شبکه فاضلاب اجرا شود.

محمدی تصریح کرد: از مجموع روستاهای استان نیز پنج روستا به شبکه فاضلاب متصل شده و اجرای شبکه فاضلاب روستاهای حاشیه زاینده رود از مصوبات سفر رییس جمهور است که با اختصاص اعتبار در دستور کار قرار می گیرد.

به گزارش ایرنا، پساب تصفیه‌شده نقش موثری در راستای مدیریت مصرف آب و تامین آب بخش صنعت دارد و این ظرفیت در استان چهارمحال و بختیاری با توجه به خشکسالی های یک دهه اخیر و کاهش منابع آب بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.