شهرام رمضانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۰ پروژه فعال در بخش آب با ۹۰۰ میلیارد ریال و هشت پروژه فعال با ۴۵۲ میلیارد ریال در بخش فاضلاب در این شهرستان در حال اجرا است و با اجرای این طرح ها مشکلات فاضلاب شهرستان برطرف می شود.

وی تصریح کرد: ۱۸۴ میلیارد ریال از این مبلغ از محل اعتبارات استانی در سالجاری به اجرای این طرح ها اختصاص یافت و مابقی نیز تا پایان امسال محقق می شود.

مدیر امور آب و فاضلاب شیروان افزود: هشت پروژه آب و فاضلاب با اعتبار ۴۷۳ میلیارد و ۶۷۲ میلیون ریال در هفته دولت امسال در این شهرستان کلنگ زنی و به مجموع این طرح ها افزوده می شود.

وی در ادامه عنوان کرد: شبکه فاضلاب این شهرستان در شرایط مناسبی قرار ندارد و تنها ۳.۲ درصد جمعیت این شهرستان برابر با چهار هزار و ۶۲۰ نفر زیر پوشش شبکه فاضلاب شهری قرار دارند.

رمضانی یادآور شد: گرچه عملیات اجرایی شبکه فاضلاب در این شهرستان از سال ۱۳۹۱ آغاز شده است اما به دلیل کمبود اعتبارات تنها ۵۳ کیلومتر از مسیرهای فاضلاب لوله گذاری شده است.

وی با بیان اینکه شهروندان شیروانی روزانه ۲۵ میلیون لیتر آب مصرف می کنند، گفت: به دلیل وجود انشعابات غیرمجاز، آب در برخی روستاها ۳ برابر تولید مصرف می شود که امسال با شناسایی ۱۴۴ فقره انشعاب غیرمجاز، کم آبی ۲۵ روستای شیروان برطرف شد.

رمضانی با اشاره به اینکه سرانه تولید آب برای هر نفر در شبانه روز ۲۸۶ لیتر است، افزود: اکنون ۱۳۱ روستا و ۴ شهر زیر پوشش اداره آب لوله کشی برخوردار هستند که ۱۰۰ درصد شهرها و ۹۴.۷ درصد مناطق روستایی این شهرستان را شامل می شود.

شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی، ۶۳ هزار مشترک آب دارد که از این تعداد ۱۹ هزار روستایی و مابقی شهری است.