علی جدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۶.۵ میلیون مترمکعب حق برداشت آب های مرزی مناطق سرانی شیروان با هزینه کرد ۱۶ هزار میلیارد ریال بود که توجیه اقتصادی نداشت و با پیگیری های زیاد مجوز برداشت به ۴۰ میلیون مترمکعب افزایش یافت.
وی عنوان کرد: این طرح بالاترین حجم تخصیص اعتبار آب است و برداشت ۴۰ میلیون مترمکعب آب از چاه های عمیق در کشور بی سابقه است.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: قرارگاهی به عنوان پیمانکار مشخص شد و کار خود را برای فعالیت در این طرح به زودی اجرا می کند و در این زمینه قول داد انتقال آب به شهرستان های شیروان، فاروج و ۱۴۰ روستای محدوده در مدت ۲ سال انجام شود.
وی گفت: سهمیه شهرستان های شیروان و فاروج از این طرح ۱۸ میلیون مترمکعب است و با اجرای این پروژه دشت ممنوعه شیروان سیراب و سطح چاه های آب بالا می آید و سد هم برای آشامیدن لازم نیست و کشاورزی رونق می گیرد.
جدی افزود: خشکسالی و کاهش بارندگی های چند سال اخیر حوزه آب این شهرستان را با مشکل مواجه کرده است و حفر هفت حلقه چاه در اطراف شهر شیروان، منطقه گره زو، پیرشهید و مخزن ۱۰ هزارمترمکعبی در دستور کار قرار گرفت که بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز این چاه ها و تهیه مخزن هزینه شد.
سرانه تولید آب در شیروان برای هر نفر در شبانه روز ۲۸۶ لیتر است.
اکنون ۱۳۱ روستا و ۴ شهر زیر پوشش اداره آب و فاضلاب شیروان از آب لوله کشی برخوردار است که ۱۰۰ درصد شهرها و ۹۴.۷ درصد مناطق روستایی این شهرستان را شامل می شود.
دیدگاه خود را بنویسید