شهباز اکبری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: در روند اجرای طرح انتقال آب آشامیدنی از چشمههای دیمه کوهرنگ به خط اصلی انتقال آب به شهرکرد بهعنوان یکی از طرحهای پدافند غیرعامل است که در عملیات اجرایی این طرح باید براساس ضوابط قانونی تسریع شود.
وی افزود: تکمیل و بهرهبرداری از این طرح ۸۰ تا ۹۰ درصد مشکلات تامین آب آشامدنی در زمان بحرانها را رفع میکند.
اکبری به وابستگی برخی نقاط کشور و چهارمحال و بختیاری به منابع آب شهرستان کوهرنگ اشاره و تصریح کرد: مدیریت منابع آب باید براساس منطق علمی و رویکرد دینی و انقلابی باشد.
وی با اشاره به بازسازی و ترمیم منابع آب مربوط به هشت روستای شهرستان کوهرنگ در مدت فعالیت دولت سیزدهم یادآور شد: در این روستاها ۸۰۰ کنتور نصب و زمینه کلرزنی و رعایت بهداشت آب آشامیدنی فراهم شد.
فرماندار کوهرنگ اظهار داشت: در مدت فعالیت دولت سیزدهم برای جلوگیری از بروز هرگونه بحران احتمالی در آب آشامیدنی چلگرد مرکز شهرستان کوهرنگ، یک خط انتقال آب جداگانه بهعنوان پدافندغیرعامل پیشبینی و در نظر گرفته شد.
وی گفت: برای رفع مشکلات منطقه بیرگان که در دولت های گذشته ایجاد شده بود، در دولت سیزدهم ۱۳۰ میلیارد ریال برای پرداخت معوقههای کارگران طرح تونل سوم کوهرنگ تصویب شد.
اکبری به تشکیل کارگروه ویژه در دولت سیزدهم برای بررسی و رفع مشکلات مردم منطقه بیرگان کوهرنگ اشاره و تاکید کرد: در این کارگروه روند تملک زمینهای ۳۰ نفر از اهالی بررسی و انجام شده است.
فرماندار کوهرنگ به انتظار مردم منطقه برای رفع سریعتر مشکلات این طرح و خروج خود از سردرگمی اشاره و تصریح کرد: در سفر وزیر نیرو قرار شد وزارت نیرو با کمک شرکت آب منطقهای اصفهان ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تملک زمینهای بیرگان کوهرنگ اختصاص دهد.
وی یادآور شد: مردم کوهرنگ انتظار دارند همانند سهم استانهای نفتخیز از منابع فروش نفت، بخشی از منابع حوضه آب به این شهرستان اختصاص یابد.
اکبری اظهار داشت: در مدت فعالیت دولت سیزدهم پیگیریهایی برای تخصیص قسمتی از درآمدزایی نیروگاه برقآبی کوهرنگ به این شهرستان انجام شده و همچنان در حال پیگیری است.
به گزارش ایرنا، چلگرد مرکز شهرستان کوهرنگ در ۹۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده و سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است.
دیدگاه خود را بنویسید