به گزارش ایرنا، وحید گلیکانی روز پنجشنبه در نشست بررسی و تعیین تکلیف پساب خروجی تصفیهخانه فاضلاب شهرقدس اظهار داشت: در رابطه با پساب فاضلاب چند بحث باید پیگیری شود، زیرا از ابتدای دهه ۹۰ تاکنون ۴۰۰ لیتر بر ثانیه پساب تولید اما ساماندهی نشد، همچنین به چه دلیلی این پساب که هزینه بسیاری در رابطه با تصفیه آن انجام شده در اراضی پایین دست مجدد به فاضلاب تبدیل میشود.
وی افزود: باتوجه به وجود زمینهای کشاورزی، اداره جهاد کشاوزی بایست با همکاری تعاونی سهم کشاورزان را باتوجه به مساحت زمینها، شناسایی و نسبت به ارائه طرحهای مختلف با انعقاد تفاهم نامه ای در راستای حل مشکلات با استفاده از پساب فعالیت کند.
فرماندار شهرستان قدس ادامه داد: باتوجه به تاکید استاندار تهران مبنی بر استفاده از این ظرفیت به منظور حل مشکلات تنش آبی شهرستان، میبایست خروجی این جلسه گزارش و هرکدام از دستگاههای قصور کننده در حوزه مربوطه معرفی شوند، چراکه این موضوع، بحث سلامت جانی مردم است و در رابطه با آن هیچ تعارفی نخواهیم داشت.
این مسئول خاطرنشان کرد: یکی از دغدغههای مسئولان بحث تامین آب شهرستان است و مجموعه مدیریت شهری در راستای حل این مشکل میبایست نسبت به انسداد یا الحاق چاههای آبی که در مسیر آبیاری از فضای سبز و دیگر مصارف استفاده میکند، فعالیت و نسبت به استفاده از پساب تصفیهخانه به میزان مورد استفاده اقدام کند.
گلیکانی اضافه کرد: درحال حاضر برای تامین زمین و حفر چاه با مشکلاتی مواجه هستیم و با پلمب چاههای آب شهرداری بسترهای زیرمینی را تقویت میکند، سهم صنایع در این حوزه نیز مشخص شود تامشکلات آب آنها نیز در حوزه آبیار فضای سبز، صنایع آببر و دیگر موارد برطرف شود.
وی یادآور شد: دستگاهها ضمن بازدید میدانی، نقشه ها و طرح لازم را ارائه کنند تا برنامهریزی لازم در رابطه استفاده از پساب باقی مانده انجام شود، همچنین کشاورزان باغستان نیز در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه میتوانند از این ظرفیت بهره ببرند.
نشست مشترک بررسی و تعیین تکلیف پساب خروجی تصفیهخانه فاضلاب شهرقدس به ریاست فرماندار و با حضور مدیران شرکت آب و فاضلاب استان تهران، جهاد کشاورزی، امور آب منطقهای و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی در محل تصفیهخانه فاضلاب این شهرستان برگزار شد.
شهرستان قدس در غرب پایتخت در همسایگی شهریار و در مسیر جاده قدیم کرج (کیلومتر ۱۸) واقع شده است.
دیدگاه خود را بنویسید