به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر روز یکشنبه به نقل از ابوالحسن عالی افزود: همکاری مشترکان در بهینه مصرف کردن آب قابل تقدیر است ولی درصدی از مشترکان هستند که بیش از الگوی تعیین شده مصرف می‌کنند این مهم سبب بروز مشکلات در توزیع عادلانه آب می‌شود.

وی بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بوشهر ۲۵۰ لیتر به ازای هر نفر در شبانه‌روز است که این میزان بسیار بالاتر از استانداردهای جهانی‌ است و می‌توان با مدیریت مصرف و استفاده از تجهیزات کاهنده تا ۵۰ درصد این میزان مصرف را کاهش داد.

عالی با بیان اینکه آب تولیدی استان بوشهر گران‌ترین آب آشامیدنی در کشور است تصریح کرد: به‌صورت متوسط قیمت تمام شده تولید و تهیه آب آشامیدنی هر مترمکعب هفت هزار و ۵۰۰ تومان است درحالی که بین ۶۰۰ تا هزار تومان در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: در زمان حاضر بیش از ۸۰ درصد آب آشامیدنی استان بوشهر از دیگر استان‌ها شامل سد کوثر کهگیلویه و بویراحمد و خط آبرسانی کازرون تهیه و افزون براین نیز حدود ۱۰  درصد از طریق تاسیسات آب‌شیرین‌کن تهیه و از تولیدکنندگان خریداری و در شبکه آبرسانی توزیع می‌شود.

عالی با اشاره به مشکلات سفره‌های زیرزمینی آب و بحرانی بودن دشت‌های استان گفت: منابع داخلی آب استان در سفره‌های زیرزمینی غیرقابل برداشت است که برای بخشی از چاه‌ها با مشکلات برای تامین آب روستاها برنامه‌ریزی شده است.

وی بیان کرد: امید می‌رود با وارد مدار شدن پروژه‌های آب‌شیرین‌کن بحران کم آبی در استان کاهش یاید.